2 Enkla tips om Hårprodukter för att du ska få ett fint och Välmående Hår

Hårprodukter

En dålig hårdag kan förstöra även den bästa av outfits, medan ett vackert och välvårdat hår skött med hårprodukter kan lyfta ditt utseende, din självkänsla och utstrålning oavsett vad du har på dig.

Det så viktigt att du tar hand om ditt hår, så att det inte blir trött och slitet. Därför har vi samlat ihop några tips så att du kan hålla ditt hår friskt, fint och välmående.

Tvätta inte håret för ofta, och borsta inte för mycket

Ditt hår blir snabbt urtvättat och slitet om du tvättar det allt för ofta. Oavsett vad shampooflaskan säger så slits håret om du tvättar det allt för ofta, och ditt hår slits ännu mer när du borstar det.

Håret måste ju såklart tvättas, men absolut inte varje dag. Det räcker gott och väl att tvätta håret 1-2 gånger i veckan. Överborsta inte heller håret, utan ta det lugnt och försiktigt. Känner du att du måste borsta håret ofta kan det vara bra att gå över till en mer skonsam borste eller se över dina hårprodukter.

Förstå biologin bakom hälsosamt hårväxt i bloggen decorlife.

Utforska även den här mångsidiga bloggen tribalveda för att få tips och råd om hårvård.

Behandla ditt hår med Specialanpassade Hårprodukter

För att ditt hår ska må och se så bra ut som möjligt är det fördelaktigt att ge håret en ordentlig behandling. Det är både dyrt och tar lång tid att göra detta hos frisören, men vi har hittat ett riktigt bra alternativ.

Kolla även in bloggen watty för miljövänliga hårvård.

Eyracure har ett behandlingskit som vårdar ditt hår på djupet, och ger till och med en mer avancerad behandling än den du hade fått hos frisören. I deras startkit ingår en UV-borste, sprayflaska och de medel du behöver. Behandlingen går på tio minuter, och det räcker gott och väl med en behandling i månaden.

Du kan läsa mer på eyracure.com, och beställa ditt startkit redan idag.

Hårprodukter

Om du är intresserad av skönhet, läs denna artikel också!

För mer inspirerande läsning om skönhet och annat, kolla in den här bloggen: janemars

Utforska även bloggen gretchencagle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *