Forma om din figur med PDO-trådar

PDO

Kroppslyft med PDO-trådar är en revolution inom behandling av hängande på de flesta delar av kroppen. Fördelen med metoden är att den ger ett utmärkt estetiskt resultat utan operation.

Kolla även in ohmarylane för fler skönhetsbehandlingar

Trådlyftet vänder sig till alla som vill hantera eventuell hängning i någon del av kroppen eller alla som vill uppnå ett lyft utan att tillgripa plastikkirurgi. Det är en innovativ teknik som kan ge spektakulära resultat på bara en session säger en skönhetsklinik i Göteborg!

Låt oss se i vilka delar av kroppen de kan appliceras på.

Magen

Magen är ett av de områden som väldigt ofta visar avslappning efter graviditet, och viktminskning, men också på grund av normalt åldrande. PDO-trådbehandlingen är effektiv, smärtfri och tar bara 30 minuter.

Vilka trådar används i magen?

Ett urval av monofilament-, multifilament- och tvinnade PDO-trådar appliceras. Trådarna bildar alltså ett stödjande nät som lyfter, sträcker och stödjer bukvävnaderna på ett säkert sätt.

När blir resultaten synliga och hur länge håller de?

Lyftresultaten med PDO-gängor är direkt synliga tack vare gängornas funktion. Förbättringen i huden sker gradvis och resultaten håller i upp till 24 månader, tack vare fenomenet kollagengenesis, som ansvarar för att strama upp och regenerera huden.

Armarna

PDO-trådar är en av de behandlingar som har utmärkta resultat för att korrigera häng i detta område av kroppen.

Vilka trådar används i armområdet?

I armarnas område väljs enkelsträngade, flertrådiga och tvinnade PDO-garner i olika dimensioner och specifika riktningar beroende på områdets problem. Trådarna bildar ett stödjande nät som rätar ut, mekaniskt sträcker, drar ihop och stödjer områdets vävnader på ett säkert sätt. Förfarandet är smärtfritt (på grund av en speciell kräm eller lokalbedövning) och den maximala varaktigheten av behandlingen är en timme. Svullnad av huden är möjlig, men den försvinner på mycket kort tid.

När blir resultaten synliga och hur länge håller de?

Lyftresultaten med PDO-trådar syns omedelbart och förbättringen i huden fortsätter successivt samtidigt som resultaten kan hålla i upp till 24 månader.

Rumpa

Imponerande och lyfta rumpor med volym är kvinnors dröm. PDO-trådar kan göra underverk även i detta kroppsområde.

Vilka trådar används i rumpan?

Valet av trådar görs efter önskat resultat, d.v.s. lyftet eller rumpans volym. Monofilament-, multifilament- och tvinnade PDO-trådar används för bulking. De omedelbara lyfttrådarna används på rumpan för snabba lyft av rumpan. Ingreppet varar upp till en timme, det är smärtfritt och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter samma dag. Svullnad av huden är möjlig, men den försvinner på mycket kort tid.

PDO

När blir de synliga och hur länge håller resultaten?

Ganska snart efter behandlingen är resultaten uppenbara och imponerande och du kan njuta av dem i ett år till två år. Håll även koll på andra skönhetsbehandlingar.

Utforska denna spännande blogg emmagranath för att lära dig om nya tekniker och verktyg

Jag vill också ta min tid att tipsa om minbaby.se som är en riktigt bra blogg jag gillar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *